Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu o anume îngăduință, am tot scris despre judecători și procurori. Cu îngăduință, pentru că am văzut judecătoare tinere, din generația de 40 de ani, care își făceau datoria. După felul în care conduceau procesul, se vedea că sunt dezinteresate, că nu se tem, că știu carte și că le pasă de profesia lor.

Asta mi-a dat un sentiment de încredere că lumea românească se schimbă. Dezvăluirile de la DNA Ploiești, în ciuda a nenumărate zvonuri care circulau prin București despre felul sălbatic în care se făceau anchetele, m-au șocat și au tras o parte din cortina care acoperea felul anticorupției din DNA.

Integral pe CotidianulComentarii

Stan Pățitul Din experiență spun că justiția română este pe nicăieri. S-a impuținat numărul profesiniștilor. S-a umplut de tocilari, persoane fără curaj, temători de factori de putere, inclinați spre beneficii materiale, asta deși au cele mai grozave avantaje din țară. Dar, face bine la propagandă.

24 iulie 2018 22:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.