Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Felul în care s-a mișcat (mai mult de pe stîngul pe dreptul) madam Pandele ne-a arătat cît de puțin gîndește și ce primar mediocru au Bucureștii. Organizați pe Facebook, cei plecați la muncă în străinătate au solicitat aprobarea pentru un miting de protest în Piața Victoriei în data de 10 august. Autorii demersului au menționat un milion de particpanți. Să fie, ca în cazul în care vin, să nu le poată fi oprit accesul pentru că au depășit cifra din aprobare! Sigur, un milion de participanți nu putem invoca decît la protestele care au dus la fuga lui Ceaușescu, la prima vizită aprobată a Regelui Mihai (nu avem o certitudine), iar în lume, un milion de oameni l-au așteptat pe aeroport doar pe președintele Juan Peron la întoarcerea sa din exil. Un milion de oameni nu se adună decît rar și greu. De obicei, în momente în care se schimbă un macaz al istoriei.

Integral pe CotidianulComentarii

un ardelean Nici atatia nu vor fi baih..... ! Maxim ..2000 de ciumpalaci ! Si aia vor fi in majoritate din Bucuresti ! Ca...numa` un nebun, dupa un an de truda adevarata prin "strainezia" isi consuma o zi din CO ca sa ..."zbiere la aer" !!! Ca ...sasii, cand nu stiu de ce-i doare capu` dupa ce s-au lovit de grinda de sus... !!!

24 iulie 2018 18:31

Oamenii vor lucruri simple. Sănătate, educație, drumuri, protejarea resurselor naturale, tratament egal pentru investitorii români, protejarea pămîntului agricol de jaful investitorilor străini, diminuarea corupției, instituții în slujba cetățeanului, politicieni devotați comunității pe care o reprezintă.

23 iulie 2018 21:10

alupigus Ce-ti place sa mananci kkt jigodie comunista ! Ce gura ma-ti a facut asta decat sa intrebe cine-si asuma organizarea ? Normal, nu ? Ca sigur va fi o basina de cca 30-40 de mii , e alta problema, dar fiind un bun prilej pentru bagabontii protestatari de profesie in a creea noi scandaluri , oare nu e cazul ca asemenea specimene sa primeasca si putina bataita ? Sau si tie-ti place debandada Nistorescule cominternist !

23 iulie 2018 21:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.