Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deşi în ultima vreme a fost dur supusă unor atacuri publice, se pare că Mihaela Rădulescu preferă să rămână detaşată în faţa unor astfel de "soiuri de răutăţi"şi să nu răspundă cu aceeaşi monedă.

Cu toate acestea, Mihaela spune că este fericită alături de fiul ei în Monaco, pentru că acolo nu are parte de "spectacole de prost gust" şi de "oameni care să mă atace din senin", la fel cum se întâmplă în România.

"Am auzit prostia asta, cum că îmi scot fiul la înaintare, dar cred foarte tare că în momentul în care ataci o mamă care are un copil, trebuie să gândeşti situaţia de două ori. Mai ales dacă şi tu eşti mamă sau eşti părinte. Nu poţi să vorbeşti aşa, cum îţi vine la gură, despre mama altui copil care înţelege şi el lucrurile astea, care e posibil să fie prin preajmă să le audă, care e posibil să le audă povestite de alţi", spune Mihaela pentru ziarul Ring.

Întrebată ce părere are despre scandalul iscat de acuzaţiile recente ale rivalei ei Andreei Marin, Mihaela afirmă că nu înţelege de ce aceasta a ales să o atace gratuit.

"îmi pare rău, sincer spun, fără niciun fel de ipocrizie… îmi pare rău că Andreea s-a făcut de râs aşa.Nu poţi să fii o doamnă, o femeie caritabilă, nu poţi să ceri respectul unor oameni de orice categorie trezindu-te brusc înjurând o alta, la fel de celebră ca tine, care nu ţi-a făcut nimic. E degradant pentru tine, e păcat. Sigur că sunt obişnuită cu astfel de întâmplări, dar mi-a părut cu atât mai rău cu cât venea dinspre ea. Mă aşteptam la asta de la puştoaice mai tinere care vor să fie celebre", a mai spus ea.

Cât despre faptul că a ales să nu răspundă jignirilor şi acuzaţiilor care i s-au adus în ultima vreme, Mihaela crede că tărie că doar luând o atitudine elegantă în faţa unor astfel de situaţii poate fi un exemplu pentru alte persoane care trec prin aceleşi situaţii.

Integral pe Click!Comentarii

Moromete Sunteti 2 futernite jegoase- care va tot alintati....imbatraniti urat, huo...

3 ianuarie 2012 19:32

Dana Mihaela,chiar ar fi bine sa nu raspunzi unor astfel de rautati!Isi face reclama pe seama ta,tabloidele au scornit rivalitatea dintre voi,iar ea marseaza pentru publicitate pe chestia asta!Tu esti tu,ASA AI FOST MEREU ,pe cand ea ...,s-a foslosit de imaginea zanei,care in mentalul colectiv are o aureola,o stralucire,a confiscat acesta imagine ,s-a folosit de ea,in detrimetrul dreptului copiilor nostri de asi reprezenta zana din povesti,a maculat imaginea acestui personaj frumos,bun ,care ar fi trebuit sa ramana acolo,in splendoarea si frumusetea ei ,sa fie un bun al copilariei fiecaruia dintre noi.Poate ca parintii ar trebui sa o dea in judecata pentru acest -imens-sacrilegiu.

17 noiembrie 2011 3:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.