Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că după ce a modificat legile Justiţiei şi Codul penal pentru infractori, Guvernul vrea să îi premieze acum pe rău platnici, printr-un proiect care vizează amnistia fiscală.

"PNL este categoric împotriva proiectului de amnistie fiscală pe care l-a lansat domnul Vâlcov, nu ştiu dacă şi ministrul Finanţelor, domnul Teodorovici îl va susţine. Se pare că adevăratul slogan al PSD este nedreptate până la capăt. După ce a modificat legile Justiţiei şi codul penal, nu pentru cei 99% dintre cetăţenii români care respectă legea, făcând un Cod penal şi nişte legi ale justiţiei pentru infractori sau pentru posibilii infractori, iată că şi în domeniul fiscal actualul Guvern îi premiază tot pe cei răi, tot pe răi platnici, dând un semnal îngrozitor căgtre societate că cine îşi plăteşte taxele şi impozitele la timp este un fraier şi că nu beneficiază de niciun fel de recunoasştere şi de recompensă din partea Guvernului. Beneficiază de susţinere din partea Guvernului aceia care sunt rău platnici", a afirmat Ludovic Orban, luni, la finalul şedinţei Biroului Executiv al partidulu.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.