Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihail Valeriu Terceanu, judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care se ocupă de dosarul Colectiv, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din funcţie prin pensionare, potrivit Agerpres.

Plenul CSM va lua marţi în discuţie cererea de pensionare depusă de Mihail Terceanu.

Dacă CSM va admite cererea de pensionare a lui Terceanu, dosarul Colectiv va fi repartizat unui alt judecător de la Tribunalul Bucureşti, iar procesul ar putea fi reluat de la zero.

Integral pe CapitalComentarii

Oltean Rusine nationala despre cum functioneaza asa-zisa "justitie" in Romania ! Termen de decizie - secolul XXX (nu este o greseala de scriere !). Tot asa merge , indiferent de cauza judecata !!!!

24 iulie 2018 5:27

Păi, când se ajunge la autorul moral și la uneltele sale, judecătorii se vor pensiona pe capete, sau S-ar putea să ajungem fără picior de judecător activ prin țară. Iar dacă va mai fi vreunul, proprietarul și-l va pune instant în ghips. Este o particularitate extrem de interesantă a regimului Iohannis. Cât îi privește pe colectiviști, îi asteptăm cu drag să vină și să cânte în Piața Victoriei Internaționala Globalistă, la chemarea înflăcărată a Omului cu Geacă Roșie, prune în gură și pietre sub freză.

23 iulie 2018 15:58

ADEVARAT VA SPUN VOUA ! Acest dosar are și început și sfârșit. Am să fiu mă rezum la un cuvânt ..: ”IOHANIS”!!!! Acest BOU ÎNCĂLȚAT și-a dorit guvernul sau cu orice preț . Acest urmaș a lui HITLER urăște România și pe cetățenii ei din toți ”rărunchii”!!!

23 iulie 2018 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.