Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției Tudorel Toader a declarat, luni dimineață, că vor fi înscrise candidaturi în ultima zi pentru a prelua funcția de procuror-șef al Direcțiai Naționale Anticorupție. Pe de altă parte, el a dat asigurări că la această numire nu se vor face „trocuri politice”.„Numirile precedente au fost făcute, și folosesc o numire severă, au fost realizate uneori pe baza unei înțelegeri politice. Să nu zic un troc politic. La ultima numire la DNA n-a fost procedură, n-a fost concurență, n-ați fost alarmați că n-au fost mulți înscriși. Altă dată numirea s-a făcut în detrimentul unui aviz al CSM, un aviz negativ iar acum se spune: decretul nu știu ce este nelegal pentru că are același aviz consulativ și negativ. Cred că unii dintre procurori au această părere că numirea se va face ca în precedent, pe baza unor înțelegeri. Vă asigur că nu va fi așa ceva”, a declarat ministrul Justiției.

Integral pe Digi24Comentarii

Băi Florin Bilei, iar îi pupi-n c.u.r. pe ei ?

23 iulie 2018 16:00

Dorin D-le. Ministru Tudorel Toader, să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate, înțelegere, răbdare și gândul cel bun, pentru a ne scăpa de tentaculele SECURIȘTILOR existenți în justiția română.

23 iulie 2018 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.