Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Situație dificilă pentru hotelierii de pe litoralul românesc. Lipsa personalului este deja proverbială, iar hotelierii fac eforturi mari să ofere cele mai bune servicii. Sunt, însă, cazuri în care acele facilități promise nu mai există. De exemplu, câteva hoteluri din sudul litoralului nu mai pot oferi mic dejun, prânz sau cină, pentru că rămân descoperiți în mijlocul sezonului estival.Turiştii s-au plâns pe Facebook că administratorii hotelului la care au plătit inclusiv masa i-au trimis să mănânce în altă parte. Reprezentanţii hotelului au invocat motive tehnice.

„Stăm la patru stele și mâncăm la două stele! Ne uităm pe gps unde să mergem să mâncăm. Ne pare rău, astea sunt condițiile. S-a închis restaurantul. Nu ne-au schimbat lenjeriile deloc de când am venit. Contează cum se organizează”, se plâng oamenii.

„Fără aer condiționat! Mergeți acolo și întrebați! Sunt nemulțumită! O stea, o stea să le dea”.

Integral pe Digi24



Comentarii

Dan De aia plecam in vacante in Bulgaria si Grecia!! Limbricii de patroni s-au obisnuit sa tina camerista pe 1000 de lei si chelner pe 1200 net. Da pana cand sa lucrezi ca scavul pe minim pe economie sau sub minim???? Stimati patroni de hoteluri de pe litoralul romanesc....A-ti belit-o :) cu personalul care s-a desteptat si va lasa balta in mijloc de sezon

23 iulie 2018 15:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.