Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă va prezenta, luni la Palatul Victoria, începând cu ora 14.00, bilanțul Executivului la șase luni de la preluarea guvernării, potrivit Mediafax. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară că vor fi prezentate cele mai importante măsuri adoptate de Cabinet.  

"Mâine (luni - n.r.) doamna prim-ministru va prezenta un fel de bilanț al celor șase luni de guvernare, în care va prezenta cele mai importante măsuri adoptate, efectele pozitive ale acestor măsuri", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, duminică seară, la România Tv. 

Acesta a adăugat că speră ca în această vară fiecare dintre membrii Cabinetului Dăncilă va prezenta măsurile luate de către ministerul pe care îl conduce, pentru a înlătura orice dubiu și voci negative care susțin că Guvernul nu a făcut nimic.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.