Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se declară "şocat" de afirmaţiile preşedintelui instanţei supreme, Cristina Tarcea, el susţinând că aceasta "a spus-o cu subiect şi predicat că se face presiune să se facă motivarea mai repede, să se facă procesul mai repede" şi că este o presiune clară asupra judecătorilor în dosarul său, în care a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare. El s-a referit la declaraţiile Cristinei Tarcea potrivit cărora magistraţii au termen până la 1 septembrie pentru a motiva toate deciziile, iar în caz contrar va fi sesizată Inspecţia Judiciară."Am văzut-o pe doamna Tarcea, preşedinta Curţii Supreme. Pentru mine a fost mai mult decât şocant să citesc şi ulterior să urmăresc ce a spus cu presiune clară asupra judecătorilor. A spus-o cu subiect şi predicat că se face presiune să se facă motivarea mai repede, să se facă presiune să se facă procesul mai repede şi că acum sunt în căutare de judecători să se găsească minim trei din cinci", a declarat Liviu Dragnea, duminică seară, la România TV.

Integral pe Digi24Comentarii

Vasile dragnea , tu nu aveai de semnat protocoale cu sri? ce-ti bati capul?

23 iulie 2018 11:42

Madam Tarcea? O băbuță pe care o flutură vântul ca pe o zdreanță între liniile frontului! Ba o umilește pe Codruța pe la CSM, ba o apucă tremuriciul în fața farmecului irezistibil al domnului Iohannis. Iar „farmecul” ăsta are un nume format din trei majuscule și forma unei sule proptite, conform protocoalelor, în coastă... Stimată doamnă Tarcea, vede o țară întreagă că aveți o constituție fragilă și delicată. Aveți și o pensie amețitoare, doamnă! Lăsați-le naibii de lupte politice și vedeți-vă de-acum de mătanii! Vă urez sincer o pensie lungă și liniștită, nu cu tot felul de nebuni pe cap!

23 iulie 2018 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.