Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că PSD și ALDE ar putea avea un candidat comun la alegerile prezidențiale din 2019. Acesta poate face parte din oricare din aceste două partide, scopul fiind ca alianța să câștige alegerile.

"Candidatul va fi desemnat după o analiză foarte serioasă şi riguroasă. Nu pe orgolii, ci pe raţiuni. Este deschisă posibilitatea unui candidat unic. Am vorbit cu domnul Tăriceanu şi am convenit că orice variantă este deschisă, însă o să o gândim foarte bine. O să vorbim cu toţi colegii noştri şi să vedem care este varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Pentru noi e cel mai important ca alianţa PSD-ALDE să câştige alegerile. Ori fiecare partid va avea un candidat propriu, ori vom avea un candidat comun", a declarat Dragnea.

Continuarea, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adrian Năstase, nepotul mătușei Tamara din China Candidatul va fi unul comunal, nu va fi un candidat comun. Va fi un candidat comunal, ceva așa ca la baia comunală, adică la toaletele publice de pe vremea lui Ceaușescu, unde plăteai un leu ca să te piși sau ca să te caci. Cum pe vremea aia toaletele comunale nu erau dotate cu hârtie igienică, cine nu avea câteva petece de hârtie igienică la purtător, se ștergea cu degetul la găoază, apoi își ștergea degetul de pereții plini de igrasie și îmbibați cu pișat care puțeau îngrozitor. Eu, Adrian Năstase nepotul mătușei mele din China pe nume Tamara, ar fi trebuit să fiu președintele României pentru un deceniu, ca Animalul nemernic Ion Ilici Iliescu, mai ales că partidul de slugi PSD a modificat mărind durata mandatului prezidențial la 5 ani, dar în loc să ajung președinte al țării, am ajuns președinte de celulă VIP la Jilava, unde am mai făcut o facultate, cea cu gratii la ferestre și celule, loc unde cei mai virili viețari și huseni ai mei, m-au futut în cur de am făcut ochii ca sarmaua. Viitorul candidat comunal al PSD și ALDE căcat va reuși să câștige numai pierderea alegerilor prezidențiale de acum înainte, pentru că eu știu că nimeni din țara asta nu va mai vota unul de la PSD, așa cum s-a întâmplat cu Mircea Geoană, care a candidat contra lui Băsescu, dar pulimea căreia eu i-am dat să-mi numere toate ouăle, l-a votat pe excrementul Băsescu. Ia mai votați măi, hăăăi, hăăăăăăiiiiii!

23 iulie 2018 0:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.