Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat duminică seară, din studiourile România TV, un atac dur la adresa șefei Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), Cristina Tarcea.

El a acuzat-o pe președinta ÎCCJ că face presiuni asupra judecătorilor în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman, în care Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Integral pe G4media.roComentarii

Mielul turbat Beee Vasilică de mai jos, dacă te uiți un pic în oglindă, vei descoperi că însuși tu, fiul oii, ai mintea condiționată de propaganda sorosist-lgbt-istă! Asta e mai rea decât schizofrenia. Faptul că echipamentele de ascultare SRI-DNA au costat peste un miliard de euroi, că pentru un prejudiciu de câteva mii de euro se cheltuiesc numai cu ascultările sute de mii, că pentru supravegherea lui Tăriceanu timp de ani de zile s-au cheltuit milioane (tot de euroi!) nu contează. Contează bănuții (demult recuperati!) de la „gura copilașilor” din Teleorman, cu care Dragnea nu are nici o legătură, dar, vezi Doamne, poate fi agățat prin smulgerea declarațiilor unor femei care le-au și retractat în instanță. Dar ce contează! Trebuie dat cu o bombă cu hidrogen în Teleorman și să moara toti, mai ales copilașii, că din rândul acestora s-ar putea ridica un luptător și mai periculos împotriva statului paralel! Asta se cheamă „controlul minții”, beee Vasilică Mielu!

23 iulie 2018 10:29

Vasile Gheorghe Dragnea asta vede dusmani peste tot...Este un simtom de schizofrenie mintala...Soros,Statu Paralel, Binomu,Multinatzionalele,BNR-ul,Pahontzu,Edi,Factorii Exogeni si acum Madam Cristina Tarcea...Ducetzi-l la un control psihologic...Cand el a furat de la gura copiilor sarmani si a dat Clanului PSD-ist Teleormanean...

23 iulie 2018 2:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.