Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul va adopta o Ordonanţă de Urgenţă pentru "clarificarea" Legii offshore, lege adoptată recent în Parlament, a anunţat, duminică seară, liderul PSD, Liviu Dragnea.

El a susţinut că ceea ce prevede textul legii nu este foarte bine definit în anexa în care se stabilesc formulele de calcul şi că vrea ca "textul să fie foarte clar şi riguros pus în formule", fiind o lege de "importanţă uriaşă pentru România". "Mă interesează ca ceea ce s-a decis politic ca şi principii să fie puse foarte clar şi riguros în formule şi în texte", a declarat preşedintele PSD.

Integral pe AdevărulComentarii

analistu` perfect Nu bai pulache ! Normal ca n-au voie sa-si dea cu presupusu` ! Pt ca de legiferat legifereaza NUMAI PARLAMENTUL & Guvernul ! Iar Legile sunt numai "aplicate" de Procuratura & Judecatori !

23 iulie 2018 17:00

Nici macar nu a aparut Sectia speciala pentru investigarea magistratilor ca asupra sistemului judiciar s-a abatut in forta teroarea. Se ocupa de asta Inspectia judiciara, brat armat al ministrului Justitiei. Niciun magistrat nu mai are voie sa faca vreo declaratie mai dura referitoare la chestiuni din sistemul judiciar, deci la propria profesie, fara a fi reprimat cu duritate. Numai in ultimele saptamani au fost pusi sub investigatie disciplinara cel putin trei magistrati ale caror vorbe, legate strict de profesia lor, au deranjat.

23 iulie 2018 8:26

Nici macar nu a aparut Sectia speciala pentru investigarea magistratilor ca asupra sistemului judici s-a abatut in forta teroarea. Se ocupa de asta Inspectia judiciara, brat armat al ministrului Justitiei. Niciun magistrat nu mai are voie sa faca vreo declaratie mai dura referitoare la chestiuni din sistemul judiciar, deci la propria profesie, fara a fi reprimat cu duritate. Numai in ultimele saptamani au fost pusi sub investigatie disciplinara cel putin trei magistrati ale caror vorbe, legate strict de profesia lor, au deranjat.

23 iulie 2018 8:25

Ion Vasile Trebuie sa faci politica cu curul ca dupa ce faci o lege la repezeala prin Camera Deputatzilor sa revii pe aceiasi tema cu o Ordonantza de Urgentza Guvernamentala....sau s-o fi negociat spagile si primitorii in aceasta perioda pana in "clarificari" ?!?...ca presiuni mari externe au fost...

23 iulie 2018 1:44

Olguta, maestra in masonerie P$D a anuntat mitingul miting pentru familia traditionala, dar nu l-a facut. P$D este un partid masonic de stanga, bun prieten cu homosexualiatea.

22 iulie 2018 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.