Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Ion Crisotiu, invitat în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, a vorbit despre culisele jocurilor politice și despre întâlnirea de săptămâna aceasta dintre președintele Klaus Iohannis și premierul României, Viorica Dăncilă.

„Principala știre a săptămânii este invitarea doamnei Dăncilă la Cotroceni. Spun convocarea deoarece în ultimii ani s-a confundat președintele cu monarhul constituțional. În perioada interbelică, monarhul putea să convoace la palat chiar și miniștri. În cazul de față, nu există fiindcă președintele nu îi este superior premierului. Dacă ne gândim că doamna a fost acuzată de înaltă trădare și faptul că i-a cerut de mai multe ori demisia, acum acceptând să se întâlnească și să aibă o discuție, arată că aceasta e știrea săptămânii. După părerea mea, întâlnirea a fost de fațadă. Importantă era aici fațada, întâlnirea. Ne-am fi așteptat să fie și un comunicat de la președinție. Înseamnă că s-a stabilit că cel care va da comunicatul este Guvernul.

Asta înseamnă că nu s-a discutat despre acea celebră diversiune cu ordonanța de urgență pe amnistie pentru că Klaus Iohannis nu ar fi ratat să spună. Sincer să fiu, Klaus Iohannis nu are nevoie să o cheme pe Dăncilă fiindcă bănuiesc că la Guvern, trei sferturi sunt ofițeri acoperiți. Ai SRI și SIE”, a spus Ion Cristoiu.


Comentarii

@trosc-pleosc Vezi ca ti s-a umplut pleosca in pat, ai grije cu prostata.Cam devreme, cam devreme ... PS.Nu toti batranii fac parte din categoria BeSeLe.

23 iulie 2018 11:31

Trosc-plosc! Decât tautologia din „Bătrân Senil și Liber”, mai bine splendoarea stilistică și conceptuală din „Tâmpit Frumos și Liber”, atât de potrivită tinerilor #rezistaci sorosiști!

23 iulie 2018 11:01

vio piticul intelept a mai scos o basina de gandire uau!

23 iulie 2018 6:08

Bla -Bla Bla "Zicerile" acestui jurnalist BeSeList ( batran senil si liber) se incadreaza in categoria "partz si de la capat "

23 iulie 2018 1:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.