Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația Forumul Judecătorilor din România i-a solicitat duminică Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, ”sesizarea imediată” a Curții Constituționale în ceea ce privește modificările aduse legii 304/2004 privind organizarea judiciară – una dintre cele trei legi ale Justiției -, subliniind că actul normativ afectează, conform Comisiei de la Veneția, independența justiției.

Acțiunea Forumului Judecătorilor vine după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat zilele trecute că și-a epuizat toate căile de atac în privința modificărilor aduse legii 304 / 2004 privind organizarea judiciară și că este obligat să o promulge. El a cerut parlamentarilor puterii să o modifice de urgență în toamnă pentru a o pune în acord cu cererile Comisiei de la Veneția.

Integral pe G4media.roComentarii

Sicterescu Cine...plm e Forumu` lu` peste prajit ? Sictir !!!

23 iulie 2018 16:57

Sinecuristul Ciorbea este de mult o scula pesedista la fel ca si V. Dorneanu(CCR), T.Toader(ALDE), Nicolicea si S. Niciolae(PSD), plus alde tariceanu.

23 iulie 2018 8:37

victor cREDETI CA AR FI NORMAL CA LA FIECARE SESIZARE CC SA AIBA ALTA POZITIE?? cE RDICOLI!!!

23 iulie 2018 7:09

Gheorghe Ion Credetzi ca Slugoiu asta PSD-ist care din primar si premier Tzaranist s-a rebrenduit dupa ciolan ca Avocat al Poporului (numit de PSD) va face ceva???...Daca-i mai da PSD-ul si amnistie fiscala dupa cate privilegii s-a lipit lingaul asta fara coloana vertrebrala...

23 iulie 2018 3:45

Ăsta-i istețul de Dănileț Îl cred și eu că i-ar place să fie Dumnezeu pe Pâmânt și să se joace cum vre cu destinele ciumeților de rând. Ave Caesar, morituri te salutant! Cu toate astea, cretinică, mai fluieră și-n pizmazărea Monicăi tale, să-ți treacă de urât!

23 iulie 2018 2:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.