Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un pod a fost avariat, duminică după-amiază, de o viitură, accesul către zeci de locuinţe din comuna prahoveană Bertea făcându-se doar pietonal, iar în mai multe localităţi din judeţ au fost inundaţii în urma ploilor torenţiale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, pe DJ 101T, între Bertea şi satul Lutu Roşu, un pod a fost avariat de viitură.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul PO.VESTEA. PO-Ploaia, VESTEA. Vestea de la ploaie; PO.VEȘTI. PO-Ploaia, VEȘTI. Vești de la ploaie. Apa 7 Hristos 7; APA 8 ILIE 8; H2O HO-Hristos, 2 molecule de hidrogen - Adam și Eva. Elementul APĂ creat în Casa Raiului în care stau după tavanul negru din structură de plăci de polistiren cu Crucea Albă, Laudele Duhului Sfânt și ale Părintelui Ceresc, toate scrise cu litere bizantine albe.

23 iulie 2018 1:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.