Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj, Adrian Zaharia este căutat de sâmbătă seara de poliție în satul Beliș și de scafandri în lacul Beliș-Fântânele.

Conform publicației presalocala.com, scafandrii au ajuns în zonă însă datorită nopții și lipsei vizibilității din lac se pare că îl vor căuta dimineață. Familia a notificat autoritățiile că a dispărut din barca cu care naviga lacul. Vesta de salvare a rămas în barcă.

În barcă s-ar fi găsit telefonul lui Zaharia. Adrian Zaharia nu știa să înoate.

"A fost primit un apel imediat după ora 22.00 că este o barcă care se învârte în cerc pe lac în apropierea barajului Beliș-Fântânele. Au fost demarate căutări pe luciul apei cu o barcă a Detașamentului Huedin, una a serviciului Salvamont-Salvaspeo și două civile, din păcate fără rezultat până la această oră. Mâine de dimineață se vor relua căutările împreună cu o echipă de scafandri de la serviciul salvamont-salvaspeo și de la inspectoratele limitrofe (scufundările se vor face în funcție de echipele de scafandri, având în vedere adâncime foarte mare a apei cca 80 m), a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt ISU pentru Ziar de Cluj.

Autoritățile au reluat căutările duminică dimineață, dar nu au confirmat că persoana dispărută este Adian Zaharia.


Comentarii

Muistilor Asasinat sa nuvorbeascsa. Probabil a făcut măgarii si ptr a se pastra secretul a fost omorat

22 iulie 2018 21:39

Vasile dadea subventii la culturi piscicole!

22 iulie 2018 12:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.