Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ana Maria Popescu s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de scrimă – proba de spadă de la Wuxi (China). În această dimineaţă, campioana olimpică cu echipa României la JO de la Rio 2016 a avut un parcurs perfect în primele trei meciuri.Sportiva legitimată la Steaua a fost cap de serie nr. 10 pe tabloul de ”64” şi a pornit cu o victorie în faţa japonezei Kanna Oishi, scor 15-9. A urmat un meci cu italianca Rosella Fiamingo, câştigat cu 15-8, pentru ca în optimile de finală, în cea mai dificilă confruntare de până acum, Ana să o învingă pe Dzhoan Feybi Bezhuda (Ucraina, favorită nr. 7) cu 15-9.

Pentru un loc în semifinale, Ana Maria Popescu o va întâlni aproape de ora prânzului pe Olena Kryvytska (Ucraina), cap de serie nr. 2. Sportiva de la Steaua are amintiri foarte frumoase din China, acolo unde în 2008, la Jocurile Olimpice de la Beijing, a obţinut medalia de argint în proba individuală.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.