Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că până în acest moment nu a primit nicio candidatură pentru ocuparea postului de şef al DNA, însă este convins că luni, ultima zi de înscrieri, vor veni procurori care să-şi depună dosarul. În caz contrar, procedura se reia.„În acest moment nu este nici un candidat! Sunt convins de faptul că mâine vom avea candidaturi. În caz contrar se va relua procedura. Procedura se reia şi în situatia în care candidatul/candidaţii înscris/înscrişi este/sunt respins/ respinşi!”, a precizat, pentru MEDIAFAX, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Ministerul Justiţiei organizează, în perioada 09 – 30.07.2018, selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Procurorii pot depune cereri de înscriere, pentru funcţia de conducere vacantă, până la data de 23.07.2018 (inclusiv), la Direcţia resurse umane din cadrul Ministerului Justiţiei.

Integral pe MediafaxComentarii

Dan Care procuror capabil si cu personalitate s-ar angaja sa " serveasca " un Tudorel aservit politic...contrar independentei procurorilor . Raspuns. ..niciunul cu obraz curat

23 iulie 2018 9:31

victorM dOMNUL tUDOREL TREBUIE SCHIMBAT IN CONSTITUTIE ARTICOLUL CARE PREZUMA AVERILE. AVERILE SA FIE VERIFICABILE DACA SANT OBTINUTE LEGAL IN CAZ CUNTRAR SA SE CONFISTE. oARE PMP SI USR NU AU ASEMENEA PROPUNERE ? POATE ATUNCI PSD SI PNL.

23 iulie 2018 7:07

victor Pentru prima data sant de acord cu propunerile PMP si USR. PENSII SPECIALE NU TREBUIE SA EXISTE FIIND GRAV DISCRIMINATORII. tOATA LUMEA SA PRIMEASCA PENSII FUNCTIE DE CONTRIBUTIE. sANT UNII CARE SE SPUNE CA NU AU PLATIT CONTRIBUTII (ASA ERA LEGEA) pentru acestia sa se calculeze o contributie virtuala similara cu cea platita penrtu salariu respectiv. Si celelalte propuneri sant f. bune. Si duminica seara am vazut la romania tv. pe domnul Dragnea care a spus ca aceasta lege a pensiilor care se doreste unica nu va cuprinde PENSIILE SPECIALE .Intreb atunci ce fel de justitie sociala face ministerul muncii? deasemeni nu am inteles nimic din formula Vpensiei= NP x VPR. in care VPR=75 =1825/25.

23 iulie 2018 7:03

PMP si USR sunt singurele partide de OPOZITIE. Ele poarta discutii pentru implementarea urmatoarelor proiecte de lege : 1.- alegerea primarilor din 2 tururi de scrutin; 2.- desfiintarea pensiilor speciale ca fiind ilegale si discriminatorii; 3.- stoparea traseismului prin modificarea legii electorale in sensul ca si deputatii si senatorii sa aibe mandate imperative precum consilierii locali, primarii, consilierii judeteni ( daca paraseste partidul, isi pierde mandatul ); 4.- aplicarea rezultatului referendumului din 2009, consfintit de Decizia nr. 682 a CCR- OBLIGATORIE pentru un parlament de 300 de faptasi. Se pune problema limitarii la 2 mandate pentru toti alesii, tocmai pentru a contracara libertatea la furat banii publici - efectul ciuntirii codurilor penale. Prin urmare

22 iulie 2018 20:47

Cinste lor Speram ca nu va veni nici un procuror sa-si depuna dosarul.Care procuror capabil si cu personalitate s-ar angaja sa " serveasca " un tudorel ?

22 iulie 2018 12:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.