Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Plan acuzat de înalți demnitari, care vizează și România. E vorba de planul unui miliardar foarte controversat, care a început din 1979.

Mai multe despre cine este George Soros a prezentat Andreea Sava, la ”Descoperiți”.

Rețeaua de ong-uri dezvoltată de George Soros, pe care un senator american o descrie ca un veritabil serviciu de informații paralel, are ramificații în peste 100 de țări. Un geniu al finanțelor ajunge multimiliardar și hotărăște să-și dedice viața și averea creării unei societăți mai bune, propovăduirii valorilor democratice, oferirii unei șanse tinerilor fără posibilități de a accede la o educație de înaltă valoare, salvării planetei, aducerii luminii în țările aflate în spatele cortinei de fier și un salvator al celor aflați în nevoie.

Continuarea si video, pe Antena3.ro.


Comentarii

Povestea poveștilor, defecăcată de Andreea Sava, o idioată imbecilă cocoțată pe niște cătălige cu tocuri cui de 15 centimetri, care se tot screme să-l scobească pe George Soros în găozul lui ofilit, de parcă moșneagul ăsta care e mai mult mort decât viu pune planeta la cale ca să trimită omenirea pe Marte sau pe Venus, înainte de apocaliptica vomitată de Baba Vanga sau de către cine știe altă idioată cu mințile rătăcite. Sărmana Andreea Sava care se tot screme să-și ascundă prostia formidabilă cu care e dotată, inventează niște basme imposibile despre ocultul Soros, care e mai mult mort decât viu. Dar cum totul la Latrina 3 e exploziv sau nuclear, ce să mai vorbim?

23 iulie 2018 0:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.