Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

320.000 de semnături, dintre cele 500.000 necesare au fost srânse în cadrul campaniei „#FărăPenali în funcţii publice”, susţine liderul USR Dan Barna, potrivit căruia judeţele în care au fost adunate cele mai puţine sunt cele din sudul ţării.

Cu o lună înainte de data limită, iniţiatorii campaniei „#FărăPenali” mai mai au nevoie de semnături din peste jumătate din numărul de judeţe necesare.  
 
"Am strâns în total 320.000 de semnături. E drum lung, trebuie să ajungem la 500.000, la nivel naţional. Cel mai puţin am strâns în Ialomiţa, Tulcea, Galaţi, judeţele din sud. Dar şi Mureşul merge foarte greu. Covasna, relativ bine. Douăzeci şi unu de judeţe trebuie să aibă peste 20.000 de semnături. Din perspectiva asta e arzător. Avem aproape zece. De fapt, şapte - opt judeţe au atins pragul”, a precizat Barna pentru News.ro.
 
Sibiu a fost judeţul unde, sâmbătă, pragul de 20.000 de semnături a fost depăşit.

Integral pe AdevărulComentarii

PMP și USR Adică Tusea și Junghiul

22 iulie 2018 23:05

PMP poarta discutii cu USR pentru urmatoarele proiecte de lege : 1.- alegerea primarilor din 2 tururi de scrutin; 2.- desfiintarea pensiilor speciale ca fiind ilegale si discriminatorii; 3.- stoparea traseismului prin modificarea legii electorale in sensul ca si deputatii si senatorii sa aibe mandate imperative precum consilierii locali, primarii, consilierii judeteni ( daca paraseste partidul, isi pierde mandatul ); 4.- aplicarea rezultatului referendumului din 2009, consfintit de Decizia nr. 682 a CCR- OBLIGATORIE pentru un parlament de 300 de faptasi. Se pune problema limitarii la 2 mandate pentru toti alesii, tocmai pentru a contracara libertatea la furat banii publici - efectul ciuntirii codurilor penale. Prin urmare PMP si USR sunt singurele partide de OPOZITIE.

22 iulie 2018 20:44

victor Cine intretine aceasta atmosfera in tara.?

22 iulie 2018 18:43

Cauza e autismul! Boul cu „cauza” de mai jos e doar autist. El atâta are în cap:CAUZA! De disonanță cognitivă n-a auzit în viața vieții lui șii nici nu-i pasă! Doar salivează când îl programează nene Pavlov-Soros să saliveze!

22 iulie 2018 14:58

Cauza Problema e ca nici in marile orase ale tarii nu sunt stiute locurile unde sa pot da aceste semnaturi.Faceti-le publice prin presa , etc..si veti avea mai multe semnaturi decat e nevoie.

22 iulie 2018 12:59

unchiu` lu` SAM FARA JOHANNIS ???? Wowwwwww..!!! Unde a ajuns USR...????

22 iulie 2018 11:55

Fără penali, dci fără Iohannis! Măi papagalilor cu creiere prăjite pe Facebook, vi se dă o temă și voi o rumegați precum rumegătoarele! De parcă Luluța voastră n-ar avea și ea penali în familie, de parcă n-ar fi plagiat, de parcă plagiatul n-ar fi un furt. În sfârșit, de parcă această putoare n-ar beneficia și acum de bodyguarzi SPP și de o locuință vastă tip cazemată. De parcă dumnezeul vostru Soros ar fi c el mai onest om de pe prăpădita asta de planetă!

22 iulie 2018 11:23

Ion Blanarule, cei care au murit in 1989 nu au stiut ca mai sunt idioti ca tine.

22 iulie 2018 11:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.