Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rudel Obreja a declarat, într-un interviu din închisoare, că Elena Udrea trebuia „anihilată” prin dosarul Gala Bute pentru a se ajunge la Traian Băsescu, el adăugând că, atunci când i s-au cerut denunţuri împotriva fostului ministru al Turismului, i s-au cerut informaţii şi despre fostul preşedinte.„Nu recunosc această sentinţă în sensul că ea e o nemernicie, însă mă supun legilor statului. Până la momentul la care vom reuşi să demonstrăm, alături de avocaţii mei, care este adevărul, mă supun regulilor. (...) Toată această poveste a fost pentru a o agăţa pe Elena Udrea. A fost singurul loc unde ar fi putut s-o agaţe cu ceva. Ei au mizat că vor scoate de la mine cine ştie ce lucruri. A fost o încercare disperată. (...) Mi-au venit din patru locuri diferite s-odau pe Elena Udrea ca să scap. Le-am spus instanţelor. Mi-au cerut s-o dau pe Elena Udrea, să spun despre ea şi sunt liber. (...) Sunt luptele lor. Eu nu vreau s-o scot. Sunt luptele lor la nivel mare. Eu am devenit indezirabil pentru că nu am acceptat să colaborez”, a spus Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, într-un interviu pentru B1 TV, susţinut în închisoarea Rahova.

Integral pe MediafaxComentarii

Jihadistul La Basescu se putea ajunge usor chiar Cocos a spus ca banii de la Micfosoft s-au dus in campania electorala a PDL si Traian Basescu cu subiect si predicat el fiind martor. Ce sa intamplat ? Nimic.Martira DNA-ului nu a vazut nu a auzit ce a declarat Cocos ca inculpat si martor. Iar tanti Nuti sa intre pt.gala Bute este chiar o prostie gandidu-ne cate alte tunuri a tras cu retrocedari,terenuri de fotbal in sate de batrani,partii de schi unde nu ninge niciodata si cate si mai cate era foarte usor de agatat dar nu s-a vrut.

23 iulie 2018 7:55

@Pulica tiganul Mai tiganule, de unde are Udrea atatia bani sa traiasca prin Costa Rica? Dela fostul sot? Parca Cocos si-a gasit o alta pitipoanca mai tanara.

22 iulie 2018 17:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.