Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei intenționează să aloce alte 10 milioane de lei, printr-o rectificare bugetară, pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului, suma totală propusă prin acest demers, pentru bisericile din București, fiind de peste 63 de milioane de lei, potrivit Mediafax.

Primăria Capitalei va rectifica bugetul pe anul acesta și va aloca aproximativ 18 milioane de lei pentru construirea, amenajarea sau reparațiile a 166 de biserici din Capitală. În urma acestei rectificări bugetare, în total, în anul 2018, vor fi alocate, pentru lăcașurile de cult peste 63 de milioane de lei, se arată în proiectul de hotărâre publicat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului București, care se va întruni în zilele următoare.  

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Foarte bine! Ce au dărâmat colegii lor comuniști acum zeci de ani, repară ei acum. Își rectifică greșelile.

23 iulie 2018 1:05

Victor Viorel Primaritza-Promteritza in Tricou Turcoaz viseaza sa fie realeasa in al 2-lea mandat ca sa stea la "suptul" PARAINDARATELEOR asa de apreciate de Clanul Politic Mafiot PSD-ist ce-i aduce prosperitate ei si odraslelor ei care trebuie sa faca Universitatea Oxford...sau Yale...Si-n loc sa repare cladirile carora le cad zidurile pe oameni, fondurile de reparatzii le da celor ce o proslavesc prostimii in biserica...

22 iulie 2018 15:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.