Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Michele Ramis şi Cord Meier-Klodt, ambasadorii Franţei, respectiv Germaniei la Bucureşti, sfătuiesc România să renunţe la luptele interne şi să profite de oportunităţile care îi vor fi oferite odată cu preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, scrie news.ro. Diplomații spun că România are potențialul de a juca un rol crucial în regiune, într-un context internațional marcat de provocări. 

Cei doi au subliniat, în timpul unei întâlniri din cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov - la care a participat şi Hans Klemm, ambasadorul SUA - faptul că Uniunea Europeană se confruntă, astăzi, cu provocări atât din interior, cât şi din exterior - terorism, imigraţie, scepticism, încălcarea legilor internaţionale.
"Toate acestea creează un nou context. Avem de-a face cu surprize, dar ele sunt şi ocazii. Îngrijorarea mea este cum putem apăra modelul nostru democratic unic?”, s-a întrebat Michele Ramis.

Integral pe HotnewsComentarii

alupigus Ce vrajeala ordinara , pai nu ei ne-mbarliga cu tot felul de cacaturi corporatiste si dorinte ale cancelariilor ce-si baga nasul in treburile noastre si mai ales pe Justitie unde vor ca in continuare sa se incline balanta politicului prin dosare fabricate ? Rusine sa le fie !

22 iulie 2018 15:43

Cum s-ar spune ...lasati tzigania politica istorica si intrati in secolulXXI

22 iulie 2018 13:05

Marea inselaciune D-le Victor, te afli intr-o mare eroare.Nu Dragnea si Tariceanu au castigat alegerile ci PSD-ul.Din pacate PSD-ul au pus gunoaiele sa conduca .Aici e marea inselaciune !

22 iulie 2018 12:45

Ante.na3 a anunțat ieri că un preot s-a hrănit 20 de ani cu lapte de cerb!!! Gâdea și Badea sug la țâța „vara.nului” Voicu.lescu? Realizează cineva cât de cretini îi consideră ăștia de la Ante.na3 pe cei care se uită la ei? Să înțelegem că Gâdea, Badea, Ciuvică și compania sug lapte de la „vara.nul” Voicu.lescu?

22 iulie 2018 11:26

victor De ce nu aveti rabdare sa vedeti ca puteti avea o tara normala cu dragnea si Tariceanu? Asa ar fi normal ca ei au castigat alegerile constituind puterea legitima. Cine doreste anormalitatea?

22 iulie 2018 9:39

Vrem o tara ca afara ! Fara P.S. Dragnea si ALDE Tariceanu. "Veniţi, oameni buni, şi semnaţi, ca să scăpăm de clasa asta politică mizerabilă şi să încercăm să construim o Românie nouă, o Românie dreaptă, o Românie corectă!" . Oamenii vor lucruri simple. Sănătate, educație, drumuri, protejarea resurselor naturale, tratament egal pentru investitorii români, protejarea pămîntului agricol de jaful investitorilor străini, diminuarea corupției, instituții în slujba cetățeanului.

22 iulie 2018 9:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.