Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Beatrice Tudor, anunță într-o postare pe Facebook cine este cel care organizează mitingul de amploare din august, explicând că este vorba despre Emanuel Cioacă, un fost membru PSD, actual membru PRU.

”Studiu de caz: cum funcționează aparatul de propagandă anti-PSD. Zilele trecute a făcut valuri o știre potrivit căreia Primăria Capitalei nu ar autoriza un miting în Piața Victoriei. Au urmat, ca de obicei, comentarii critice la adresa Primarului Capitalei, a Guvernului și a PSD în general. Adversarii politici au vehiculat tot felul de scenarii și au lansat acuzații extrem de dure. Însă nimeni nu s-a mai obosit să verifice totuși realitatea. Dacă ar fi făcut-o, ar fi observat că:

1. Organizația care a depus cererea de autorizare a mitingului se numește Federaţia Românilor de Pretutindeni, a fost înființată acum 3 luni și a fost ”lansată oficial” luna trecută, la Bruxelles, în prezența a 40 de persoane.

Continuarea, pe Antena3.ro.


Comentarii

alupigus Sa-i tragem la...papacioaca !

22 iulie 2018 15:46

Sicterescu Fiti seriosi ! Asta-i ..."organizator"...??? Sictir !!!

22 iulie 2018 11:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.