Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi angajaţi ai complexului energetic Oltenia s-au electrocutat la locul de muncă, după ce un panou electric a luat foc. Unul dintre bărbaţi a fost preluat de elicopterul SMURD şi va fi adus la un spital din Bucureşti, iar celălalt tot în Capitală, cu o ambulanţă.

Cei doi angajați făceau reparații la un transformator la cariera Pinoasa, din apropiere de Rovinari, când panoul electric a luat foc. În vârstă de 42, respectiv 48 de ani, ei au arsuri la față și la mâini.

Bărbatul de 42 de ani este în stare gravă și el a fost adus la Floreasca, în București, cu un elicopter SMURD. Cealaltă victimă va fi adusă la Spitalul de Arsuri din Capitală.

Integral pe Digi24Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Creierul meu Sfânt, moaște veșnice care lucrează din Ceruri și creează fulgere pe planeta Pământ. Sunt privat de somn și mi se provoacă dureri la creier, începând cu august 2015 și până-n prezent în Casa Raiului de către mafioții din Instituțiile Statului Român. De ce oare s-au electrocutat cei doi?

21 iulie 2018 21:51

Adrian Cred ca numarul mare de accidente trebuie sa dea de gandit celor de la protectia muncii ,mai ales celor din sectorul energetic !!

21 iulie 2018 14:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.