Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consilierul general PMP, în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Lucian Iliescu o acuză, pe Facebook, pe Gabriela Firea că și-a însușit proiectul voucherelor pentru achiziționarea unor mașini noi, fără a menționa “sursa de inspirație”, respectiv proiectul lui, Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional. Cu toate acestea, Iliescu subliniază că speră ca proiectul ”să fie dus la bun sfârșit”.

Postarea consilierului PMP

”MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!
Observ că doamna primar, Gabriela Firea, fără a menționa “sursa de inspirație”, și-a însușit proiectul meu:”Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional”, proiect de hotărâre în baza căruia ar putea să fie acordate 10.000 de eco-vouchere, în valoare de 4.600 de lei fiecare, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou. Dacă doamna primar și-a asumat proiectul meu, sper sa îl ducă la bun sfârșit in baza analizelor făcute de mine și atașate la proiect.
Sper că și pentru domnia sa, sănătatea cetățenilor Capitalei să reprezinte o prioritate!”

Integral pe HotnewsComentarii

HotPoollaFakeNews: am venit, am băşit & am fugit! Cu respect, "redacţia"-poollii

21 iulie 2018 23:49

Uta felicitari daca e al dumitale si bine ca nu l-ai luat acasa !!

21 iulie 2018 14:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.