Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei vrea să ofere 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziționarea unor mașini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se acordă în schimbul predării spre casare a unui autovehicul vechi, potrivit unui proiect de pe ordinea de zi a Cosiliului general al municipiului București, relatează Mediafax.

„Eco-voucherele vor putea fi utilizate pentur a achiziționa autoturisme noi cu norme de plouare care să asigure un nivel redus de emisii - EURO 6, non-diesel și alte mijloace de locomoție noi, non-diesel și electrice. (...) Sumele necesare implementării programului vor fi asigurate din bugetul local al Municipiului București. Ținând cont că traficul urban este un factor important de poluare a aerului, în Planul Integrat de Calitate a Aerului a fost prevăzută măsura de limitare a circulației autovehiculelor poluante cu impact negativ asupra mediului manifestat prin degajarea în atmosferă a unor mari cantități de gaze toxice și cu efect de seră”, se arată în proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), ce va avea loc în zilele următoare.

Integral pe HotnewsComentarii

Este vorba despre 5.000 de "eco"-vaucerele-poollii (mai exact: de ECO-ŞPAGĂ free-tax, n.r.) şi ele sunt destinate EURO-cretinilor dispuşi să achiziţioneze scaune electrice cu rotile, cu care să se dea pe stradă, în scopul incinerării lor (şi al copiilor lor, n.r.) de vii, pe drumurile & şoselele EURO-"patriei" ca să "salveze" planetele "naostre" de "amprentele"-cacarbon ale Încălzirii EURO-Gloabelor. Cu respect, Hot-Poolla-Fake-News

21 iulie 2018 23:17

Vouchere? Sau vacere? Sau boi hermafrodiți? Băi imbecililor, lăsați în pula calului cuvintele englezești pentru cei care vorbesc limba engleză ca limbă oficială, vă-n gură să vă fut de cretini idioți! Până și-n America de Nord se folosește uzual cuvântul coupon, adică cupon sau tichet pe românește, numai voi imbecililor v-ați găsit să scobiți vacerele în găoz aiurea!

21 iulie 2018 21:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.