Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moment unic în platoul emisiunii ”În Gura Presei”, acolo unde Mircea Badea a făcut un gest surprinzător.

Vorbind despre mitingul celor din Diaspora, programat în august, realizatorul TV s-a oprit asupra interminabilei discuții privind estimarea numărului de participanți.

Antrenat de subiect, Mircea Badea și-a rupt nasturii de la cămașă și și-a arătat pieptul, într-un gest spontan care a părut că l-a surprins chiar și pe autor.

VIDEO si detalii, pe Antena3.ro.


Comentarii

De fapt, gestul nu e unic, e un gest unicăcat, adică un căcat de culoarea uni proaspăt. Sărmanul Păcălici Mircea Badea s-a săturat să-și tot arate curul pe care-l are pe umeri, așa că și-a rupt nasturii de la chiloții pe care-i avea trași peste bust, ca să-și etaleze prostia lui imensă de bufon al Varanului. Pentru că, dacă emisiunea lui Mircea e În Curul Presei, de ce să nu mai fie încă un găoz etalat pe sticlă? Iar sclerozatul anonim de la latrinele Varanului care își închipuie că e ditamai jurnalistul, s-a găsit să ne uimească cu gestul unicăcat al acestui clovn imbecil.

21 iulie 2018 20:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.