Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Maya Ciosa a câștigat Vocea României Junior, dar și premiul în valoare de 50.000 de euro. Trofeul a ajuns astfel în echipa Andrei, căci Maya Ciosa a făcut parte din echipa cântăreței. Finala emisiunii a avut loc aseară, trei finaliste încercând să câștige marele premiu.

Anul acesta, trofeul Vocea României Junior a ajuns în echipa Andrei, cea care a mizat de la început pe talentul și pe carisma Mayei Ciosa. Astfel, sub îndrumarea Andrei, Maia Ciosa a reușit să impresioneze la fiecare interpretare cu vocea și naturalețea ei.

Integral pe LibertateaComentarii

Adrian Ploiesteanu De departe Maria Popa a fost cea mai buna!Facatura pro-tv-ista pusa la cale de sotul Andrei,romulanul Maruta care, a adus in studiourile Pro Tv,unde nu intra nici musca fara legitimatie si ne verificata de securisti ,2 autocare cu tineri instruiti sa voteze Maya Ciosa,In acest timp bunicul si inca cativa membrii ai familiei Popa au fost scosi cu forta din sala de oamenii de paza pentru a nu vota.Deci facatura lui maruta a functionat! Rusine PRO-TV pentru ca recurgeti la astfel de metode josnice,staliniste de manipulare pentru a fura meritul unui copil de exceptie!.

22 iulie 2018 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.