Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lidia Fecioru a vorbit la emisiunea „Dar și Har” despre tipurile de personalitate și despre cum fiecare afectează relațiile cu cei din jur. Ea a explicat și ce înseamnă narcisismul și cum îl recunoaștem.

„O să începem cu narcisismul. E foarte interesantă. Dacă m-ar vedea Narcis cât de mult mă plac, ar fi foarte invidios că l-am întrecut. Eu le spun pacienților mei.. încercați să vă iubiți pe noi. Noi ajungem să ne iubim prin alte persoane. Le facem acelor persoane toate cele care să ne facă să ne simțim bine. Asta e de fapt iubirea noastră prin alții. E frumoasă și asta, nu pot să spun, dar nu până a pune întotdeauna.. știi cum e, femeile fac piedestal pentru un bărbat. Pentru că se iubesc prin iubirea lor. Ne știrbește într-un fel. Acea femeie nu are încredere în ea. Și cam așa sunt și bărbații. Se iubesc prin femei. Femeile sunt mai agresive decât bărbații, să știi.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.