Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri seară, că intervenţia în forţă a jandarmilor nu este decisă de către comandantul Jandarmeriei, ci de prefect, precizând că atunci când viaţa forţelor de ordine este pusă în pericol, decizia poate fi luată de comandantul acţiunii.

"Să nu îşi imagineze cineva că ministrul este cel care se implică şi dă comenzi Jadarmeriei. Ministrul nu e jandarm, nu e poliţist, nu e pompier. Să nu creadă cineva că eu duminică de duminică mă duc la minister şi din umbră dau comenzi Jandarmeriei să acţioneze într-un fel sau în alt fel. Sub nicio formă. Misiunile operative sunt conduse de comandantul acţiunii şi să ştiţi că intervenţia în forţă nu este decisă de comandantul Jandarmeriei. Este decisă de Prefect.(...)", a declarat ministrul Afacerilor Interne, la România Tv.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.