Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici a declarat vineri că de amnistia fiscală ar putea beneficia companiile de stat „cu datorii istorice”, menționând că se fac analize la nivelul ministerului, iar o decizie în acest sens se va lua la sfârșitul verii.

„În economia din România sunt anumite companii, companii de stat în principal și chiar companii private, dar mă refer aici la cele de stat, care au mii, poate zeci de mii de angajați, care au datorii istorice și pentru care dacă nu se iau anumite măsuri, cu siguranță peste câțiva ani, s-ar putea să fie luate măsuri de închidere, pentru că Comisia Europeană nu te mai lasă să dai un ajutor de stat, sau dacă îl dai și după ce îl dai, peste câtva timp poate fi interpretat ca un ajutor de stat mascat, iar Comisia Europeană îți cere pe urmă să recuperezi”, a declarat Teodorovici.

„Deci cândva, în timp nu mai poți sprijini ca stat o astfel de companie care nu se poate mișca în piață, chiar dacă ar putea să o facă, fiind ancorată de datoriile istorice, trebuie să găsim o soluție”, a spus ministrul Finanțelor.

Integral pe Cotidianul



Comentarii

Viorel Gabor Tot sa fi manager in Companii de Stat in Romania...si-n Consiliile de Administratzie...I-tzi dai siesi bonusuri babane, i-tzi angazezi neamurile cu salarii nesimtzit....Faci concediile cu bani firme, calatoresti cu masina cu sofer a firmei cu benzina platita de Companie...si daca esti prost nu se-ntampla nimic...ca vine alde PSD-ul lui Teodorovici si da amnistie fiscala periodic....

21 iulie 2018 5:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.