Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avioanele israeliene au bombardat vineri ”ținte militare din toată Fâșia Gaza” ca răspuns a unor focuri de armă care au vizat trupele israeliene aproape de frontiera cu enclava palestiniană, a spus Armata într-un comunicat de presă, relatează AFP.

Focurile împotriva soldaților israelieni au avut loc în timpul unor ”revolte violente de-a lungul gardului de securitate”, care marchează granița dintre Israel și Fîșia Gaza, a spus Armata. Cu puțin timp înainte, ministrul palestinian al Sănătății din Gaza a anunțat că doi palestinieni au fost omorâți de armata israeliană, în timpul unor noi demonstrații din apropierea graniței cu Israel.

Integral pe HotnewsComentarii

Ruben Gardul cu pricina e pentru impresie artistica.Sa para inca odata cineva victima.... Cand le taie curentul si apa celor din Fasia Gaza, normal ca aceia protesteaza. Daca o bomba este revansa unui glonte, avem de-a face cu o grava problema de perceptie, ca si de o reactie de-a dreptul criminala.... ONU nu a reactionat, la agresiunea aeriana a Israelului???? E foarte grav... Unde mai pui ca deunazi, un Knesset-ist considera evreii, ca fiind cei mai destepti din lume... Raidul aerian contrazice din plin.... Scuze!

21 iulie 2018 21:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.