Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ce monedă e cel mai bine să-ți păstrezi economiile în situația în care în ultimii doi ani băncile au menținut dobânzile la un nivel de scăzut? La depozitele cu termen la 12 luni, băncile mari de pe piața românească oferă dobânzi 0 sau puțin peste zero, ceea ce face ca banii să se împuțineze în loc să se înmulțească, dacă luăm în calcul și inflația.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, îşi păstrează economiile în valută. Conform declaraţiei de avere, publicată pe site-ul BNR, guvernatorul are 6 conturi curente, inclusiv card, şi 6 depozite bancare.

Integral pe CapitalComentarii

peticila isarescu isi tine banii unde vrea muschii lui.

20 iulie 2018 19:43

Socotitorul Asta-i sarac rau! Pai bine mai baieti, voi care ati furat milioane de euro in Aceasta tara nu=i dati o mana de ajutor? Domnu;e"Capital" pe ce sia cheltuit asta castigurile anuale din salarii de peste 200 000 de euro/an? Ii mananca cu curvele? Dati date concrete nu povesti cu valuta de cateva zeci de mii de euro. Asta trebuie pensionat rapid ( pe bune ) nu ca acum cand ia si pensie si sallariu. Asta-si bate joc de marii HOTI care fug cu banii prin strainatati. El, patriot ce-i isi tine banii multi in cont curent (fara dobanzi), deci in pierdere. Cam 900 000 de lei, adica vreun an de castig de-a lui. Totusi domnule "Capital" in 30 de ani de sef al bancii Nationale asta ar trebui sa aibe o avere de milioane de lei. Unde-s banii In vie? Via ii aduce castig suplimentar ca doar a cumparat-o de mult. O sticla de vin am cumparat si eu. Cam scump de calitatea lui.

20 iulie 2018 18:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.