Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un contract de achiziţie pentru 105 autobuze Menarinibus Citymood, necesare transportului local de călători în municipiul Braşov, a fost semnat vineri, la Primăria Braşov, în prezenţa primarului George Scripcaru, a ambasadorului Turciei la Bucureşti, Koray Ertas, şi a reprezentanţilor BERD şi ai regiei RATBV S.A. Braşov.

Mijloacele de transport în comun vor fi produse după un concept, proiect şi design Menarini (Italia), având componentele principale furnizate de producători din Uniunea Europeană, ansamblarea urmând să fie realizată la o firmă din Turcia.

Prima livrare, de 30 de autobuze, cu o lungime de 10,6 metri, va avea loc în luna noiembrie 2018.

Integral pe CapitalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BRAȘOV 13 TIȘBITUL 13; B.R.A.Ș.O.V. B-13, RȘ-Roșu, A-Alb, O-Ordine, V-Via. Enoriașii 13 în roșu și alb după ordinea de la via lui Tișbitul. Roșul și albul sunt culorile principale din Casa Raiului în care stau și via din aceasta are Lucrare din Ceruri începând cu anul 2004 spre vecii nesfârșiți.

23 iulie 2018 1:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.