Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat din satul teleormănean Baciu, din apropiere de Videle, a anunţat poliţia că a găsit în podul casei un obiect metalic ce, bănuia el, ar fi un proietcil de război.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Teleorman şi un alt echipaj din cadrul Poliţie oraşului Videle care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, proprietarul unei locuinţe găsind în podul locuinţei un obiect metalic, ce seamănă a fi un proiectil de război, cu dimensiunile de 30 centimetri lungime şi diametrul de circa 8 centimetri, iar la data de 19.07.2018 a sesizat poliţiştii cu privire la acest obiect“, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Integral pe AdevărulComentarii

eu A fost pus de Soros

20 iulie 2018 20:11

Jihadistul Acest proiectil a fost ascuns de Dragnea cand era copil stiind ca va deveni presedintele PSD si urma sa-l puna sub scaunul lui Iohannis cand devenea presedinte.Stire de la Hotnews.

20 iulie 2018 18:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.