Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, este ridicată în slăvi de jurnaliștii de la The Economist, asta în timp ce Liviu Dragnea este catalogat drept un personaj malefic pentru România.

Kovesi este lăudată pentru activitatea sa în fruntea DNA, iar jurnaliștii remarcă faptul că Liviu Dragnea și PSD au făcut legile în așa fel încât să se scape de dosare.

"Pentru politicienii corupți din România, Laura Kovesi a fost un coșmar. Numită în funcţia de şef al DNA în 2013, implacabila procuroare a supervizat condamnările a peste 1.000 de oficiali, oameni de afaceri și politicieni, inclusiv nouă foști miniștri. În iunie, DNA a obţinut o condamnare împotriva lui Liviu Dragnea, care, în calitate de șef al PSD, partidul aflat la conducere, este cel mai puternic politician al României. Cu toate acestea, aliații domnului Dragnea au ripostat, acuzând-o neconvingător pe doamna Kovesi de incompetenţă şi vânarea politicienilor care nu-i sunt pe plac. În februarie, ministrul Justiției a cerut demiterea ei, însă președintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze destituirea. Curtea Constituțională a luat partea guvernului, iar pe 9 iulie domnul Iohannis a demis-o fără tragere de inimă", se arată într-un articol publicat de The Economist, în ediţia sa curentă.

Integral pe România LiberăComentarii

PSD-ist cu facultate si cu pula mare, pe deasupra 16:42, te-as fute-n cur.

20 iulie 2018 19:50

S-au adoptat modificarile la Codul administrativ, care aduce pensii speciale pentru alesii locali – primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene. Acestia devin a doua mare categorie privilegiata, dupa parlamentari, care si-au votat anul trecut pensii speciale pentru ei insisi. O clasa politica puternic contestata pe motive de coruptie isi asigura un trai linistit dupa retragere, pe bani publici, printr-o metoda care nu are nicio legatura cu contributia pe care o aduc prin munca lor la bugetul de stat.

20 iulie 2018 16:42

Din Brasilia Pentru cei care-l pupa in cur pe Dracnea: https://www.youtube.com/watch?v=QZ8ylfQKvkI

20 iulie 2018 16:41

FIȚU Mi-era dor de magnificii părerologi care vor cu tot dinadinsul ca noi înșine să ne credem tâmpiți. Din nefericire unii chiar sunt așa...

20 iulie 2018 16:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.