Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Principala preocupare a lunii treburie sa fie distractia. Lasati problemele si grijile pentru mai tarziu, incercati sa va relaxati, faceti ce va place. Printre altele, astrologii afirma ca, fie si la locul de munca, va veti simti mult mai plini de incredere si mai liberi.

In august 2018 trebuie sa va amintiti in fiecare zi ca muncesti pentru a trai, nu traiesti pentru a munci. Si, chiar daca persoanele nascute in zodia Berbecului sunt prin excelenta firi constiincioase, astrele va recomanda ca, macar in intervalul analizat, sa resectati programul de lucru, renuntand sa mai stati un pic pentru a finaliza ceva.

In viata exista si alte lucruri frumoase si placute, precum intalnirile cu prietenii, iesirile in oras sau in afara lui, vizionarea unui film sau zacatul pe canapea cu o carte in mana.

In acelasi timp, incercati zilnic sa mai descoperiti ceva despre dumneavoastra, care o sa va ajute in viitor. Nu refuzati invitatiile prietenilor, nefiind exclus sa intalniti oameni interesanti, care v-ar putea deveni aproapiat, ba chiar parteneri, daca nu de viata, macar de afaceri.

Mai multe, pe Jurnalul

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.