Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a reacţionat la o zi după întrevederea cu prim-ministrul României, Viorica Dăncilă. „Legile Justiției au devenit cel mai dezbătut subiect public de când guvernează PSD, iar asta spune tot despre acest partid. Au început cu Ordonanța 13. Suntem într-o situație delicată deoarece, coaliția majoritară a gestionat într-un mod lipsit de transparență situația. Cu toate că au fost trase o mulțime de semnale de alarmă, au legiferat cum au dorit. Calitatea legiferării este proastă, iar rezultatul este devastator”, a fost unul dintre mesajele liderului de la Cotroceni.

Iohannis a declarat joi la Cotroceni că a rămas fără mijloace consituţionale prin urmare, a fost nevoit să promulge prima dintre Legile Justiţiei (n.r. - Legea 304/2004), dar a subliniat că nu este de acord sub nicio formă cu prevederile acesteia. Acesta este şi motivul pentru care Iohannis a cerut Parlamentului să reintroducă legile în circuitul legislativ pentru a le corecta de urgență în viitoare sesiune parlamentară.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Viorel Ilie @20 iulie 201815:46 Cine va instruieste in Kiseleff sa zicetzi despre Presedinte ca ar fi Nazist? Dragnea sau Costin Stefanescu? Incultzilor, cum crezi ca ar putea fi un om Nazist nascut in Romania fie el si sas in 1958 deci la 13 ani dupa ce Hitler a murit ....Comunitatea asta conlocuitoare a avut un rol progresist pentru romani si chiar au fost de partea romanilor la Marea Unire din 1 Decembrie 1918...si char au ajutat caci Comitetul Transilvanean al Marii Uniri a activat in Sibiu tocmai ca era protejat de aceasta comunitate a sasilor...Dar doar niste incultzi si ignorantzi pot sustzine acest lucru...Si Clanul Politic Mafiot PSD-ist stie ca tzara-i plina de ignorantzi...si pe asta si mizeaza...

20 iulie 2018 20:04

@Gheorghe Craioveanu Mai prostovane, impozitul este platit. Chiria pe care a luat-o necinstit ( asa se pare) trebuie restituita. Numai ca deocamdata decizia nu-i definitiva( celalalt proprietar se judeca in continuare) si-n cartea funciara inca e trecut coproprietar Iohannis . Prin urmare, n-are cui sa plateasca. Statul roman nu poate fi proprietar fara o decizie judecatoreasca pe baza careia se va improprietari si-n CF. Doar niste dobitoci ca cel de la 20 iulie 2018 15:46 care o da inainte cu vanzarea de copii, cu acte false poate crede. De fapt nici el nu crede bazaconiile spuse, doar ca e o trompeta psdista. Si apoi voi credeti ca realiatea ( tv sistemului) e singurul datornic al statului roman? Negoita ude-i? Voculescu si-a platit furturile? Ca de vandut nu prea s-au vandut. Dar cate societati la care statul e proprietar majoriitar si-au platit darile? De ce nu le "starnge de coaie" Teodorovici/Valcov? Pentru ca-n faliment n-ar mai aduce nimic, decat eventual niste someri Asa, statul mai "ciupeste ceva". Nu sobolanii rozalii sunt peste tot. Mai sunt si sobolanii aia negri purtatori de virusi. Ciuma neagra a economiei rezista. Multi se adapa din teoria conspiratiilor! Pana la urma, aceasta teorie e buna pentru sarbatorirea centenarului, nu-i asa? Hai sa dam mana cu mana..... sa furam tara romana.

20 iulie 2018 17:30

Din Brasilia Pentru JIGODIA de la 20 iulie 2018 15:46; https://www.youtube.com/watch?v=QZ8ylfQKvkI

20 iulie 2018 17:12

Dar tu ! Tu, băi PENALULE care a facut fals in acte care ai vândut copii, care ai încasat chirie pe ura unui imobil dobândit prin acte false ....., ce ești? Nu ești PENAL?! Ori tu ești NAZIST!. Ești cel mai mare JEG de pe fata pământului !!!!! Iohanis ăl mai mare DOBITOC, VITĂ ÎNCĂLȚATĂ!!!!

20 iulie 2018 15:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.