Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al Capitalei cere, joi, Federaţiei Românilor de Pretutindeni, care a cerut autorizarea unui protest pe 10 august anunţând un milion de participanţi, să-şi reconsidere cererea din punct de vedere al numărului, precizând că la mitingul PSD au fost 250.000 de participanţi declaraţi.

„Am luat act, la revenirea din concediul legal de odihnă, de faptul că cererea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza un miting în Bucureşti a primit aviz negativ din partea Comisiei de Avizare a evenimentelor, motivul invocat fiind acela că 1 milion de participanţi, potrivit cifrei înaintate de către organizatori, ar perturba grav activitatea şi libera circulaţie în Capitală, inclusiv a vehiculelor care intervin în situaţii de urgenţă, şi ar pune forţele de ordine în imposibilitatea de a garanta siguranţa atât a manifestanţilor cât şi a celorlalţi cetăţeni care tranzitează zona fără a participa la miting", a transmis Gabriela Firea, prin intermediul unui comunicat de presă remis joi seară MEDIAFAX.

Integral pe MediafaxComentarii

pedelistul ...liberal In primul rand sa se respecte ordinea si linistea publica ! Adica sa se impuna respectarea Legii de catre absolut toti ! Jandarmii si Institutia Jandarmeriei sa-si faca treaba pt care sunt platiti !!! Punct !!!

20 iulie 2018 11:52

alupigus Propun ca in aceeasi zi sa iasa in alta zona a capitalei si cei 250000 de participanti reali la mitingul PSD ! Poate si mai multi ! Daca asta-si doreste presedintele etnic german , dusman al romanilor ! Adica vrajba ! Uite-asa ne arunca nenorocitul asta , hot de case dovedit de Justitie , intr-un razboi civil !

20 iulie 2018 11:36

PDL ist inrait Eu ma pish pe carnetul ex-PDL=actual PNL, si ma dezic de haimanalele impaduchiate sub poala larga a lu' Herr Johanis, derbedei violenti si care taie-frunza-la- caini, someri de cariera,- si pun botul la orice miting, daca sunt platiti cu ziua.

20 iulie 2018 10:44

Dan uta..rupe carnetul de membru PSD!...si apoi poate reusesti sa gandeste libera de comunism

20 iulie 2018 10:35

Uta Ia puneti acestor cretini costurile pe spatele lor sa vedeti daca mai cer aiurea !!Astia au notiunea milionului si a mobilizarii necesare din partea fortelor de ordine.Cati membri are aceasta "gigantica "federatie ?????? poate iau legatura si cu spitalul 9 !!!

19 iulie 2018 20:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.