Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un proiect de lege care prevede pensii speciale pentru vameşi circulă „de 2-4 zile în deplin secret” prin Ministerul Finanţelor, atrage atenţia fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu, care a şi publicat acest document.

„Un proiect de lege circulă de 2-3 zile în deplin secret prin ministerul lui dandy Orlando! Se pregătesc să dea pensii speciale vameşilor! Cuantumul acestor pensii? Uriaş: 80% din cea mai mare medie pe 12 luni, realizată în ultimii zece ani de activitate!! Că pensiile speciale au devenit o piatră de moară legată de gâtul bugetului de stat o recunosc până şi unii dintre oficialii PSD. Degeaba! Aşa că, dacă e bal, bal să fie: hai să dăm tuturor funcţionarilor publici pe care-i are statul, oricum în număr cu mult peste necesar, pensii speciale!”, avertizează Diaconu.

Integral pe AdevărulComentarii

Lute Nesimtirea in tara asta nu mai are limite.propun iesirea la pensie speciala a celor care nu au lucrat o zi ca vad ca excrocii ,javre ordinare ,cocalarii ,hotii toti au !!!

19 iulie 2018 20:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.