Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Realizatorul de televiziune Oreste Teodorescu a rămas fără permisul de conducere auto pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a fost oprit în trafic de poliţiştii din Ilfov, informează, joi, Mediafax.

Polițiștii i-au suspendat permisul auto lui Oreste pe motiv că acesta ar fi fost recalcitrant. Pe de altă parte, Oreste Teodorescu acuză un agent de poliţie de abuz în serviciu.

„La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 1.30, în urma unei acţiuni operative pe linie de siguranţă rutieră, desfăşurată în localitatea Tânganu, judeţul Ilfov, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov – Poliţia Oraşului Pantelimon au oprit pentru verificări un autoturism, condus de Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu. La momentul în care poliţiştii l-au legitimat şi au verificat porbagajul autoturismului, conducătorul auto a devenit recalcitrant la adresa acestora”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov.

Integral pe România LiberăComentarii

Jihadistul Asa se intampla cand tragi pe nas,nu mai stii de lungimea lui.

20 iulie 2018 18:15

stefan Aici sintem in Romania si trebuiesc respectate regulile din Romania, precum nici pe cei din America de Nord nu ii intereseaza ce reguli de circulatie din Romania. Probabil, si nu probabil, sigur, domnul Oreste a avut o atitudine necorespunzatoare la adresa organelor de politie. Nici un politist nu si-ar fi permis ca in exercitiul functiunii sa sara calul, mai ales prin prisma faptului ca domnul Oreste este o persoana publica si banuiesc cunoscuta de toata lumea.

20 iulie 2018 11:27

Poliția română? Erată Poliția română? Se screme să iasă din tiparele miliției ceaușiste și nu prea reușește, în ciuda noilor norme europene legislative rutiere și de bun simț, poliția miliție ceaușistă din România a rămas la fel de necioplită ca-n vremea Împușcatului. În primul rând, nici măcar în America de Nord poliția NU are dreptul să cerceteze conținutul mașinii sau al portbagajului fără aprobarea proprietarului sau fără mandat de cercetare eliberat de judecător, iar la capitolul droguri, poliția are în dotare câini antrenați care pot mirosi exteriorul mașinii. În al 2-lea rând, trusa medicală și stingătorul pentru incendii și triunghiurile reflectorizante nu sunt obligatorii legal tot în America de Nord. Mașina dacă e lăsată pe timp de noapte în teren, are stopurile ei care sunt reflectorizante și o fac vizibilă, deci nu e necesară semnalizarea cu triunghiuri reflectorizante, atât timp cât mașina e scoasă de pe carosabil pe acostamentul lateral și nu deranjează traficul noaptea. La capitolul becuri de semnalizare nefuncționale, poliția nord-americană de regulă nu amendează posesorul mașinii, dar acest subiect e totuși sensibil, pentru că impune posesorului mașinii schimbarea becurilor de semnalizare arse pentru siguranța circulației rutiere. În cazul lui Oreste, milițianul a fost un ghiolban needucat și tâmp din toate punctele de vedere. Tot în America de Nord polițistul nu e obligat să se prezinte cu numele, dar posesorul mașinii poate cere legitimarea politistului și numărul de înmatriculare al licenței polițistului pentru a avea aceste date în cazul în care reclamă polițistul din varii motive ulterioare. Cam atât!

20 iulie 2018 1:21

Poliția română? Se screme să iasă din tiparele miliției ceaușiste și nu prea reușește, în ciuda noilor norme europene legislative rutiere și de bun simț, poliția miliție ceaușistă din România a rămas la fel de necioplită ca-n vremea Împușcatului. În primul rând, nici măcar în America de Nord poliția NU are dreptul să cerceteze conținutul mașinii sau al portbagajului fără aprobarea proprietarului sau fără madat de cercetare eliberat de judecător, iar la capitolul droguri, poliția are în dotare câini antrenați care pot mirosi exteriorul mașinii. În al 2-lea rând, trusa medicală și stingătorul pentru incendii și triunghiurile reflectorizante nu sunt obligatorii legal tot în America de Nord. Mașina dacă e lăsată pe timp de noapte în teren, are stopurile ei care sunt reflectorizante și o fac vizibilă, deci nu e necesară semnalizarea cu triunghiuri reflectorizante, atât timp cât mașina e scoasă de pe carosabil pe acostamentul lateral și nu deranjează traficul noaptea. La capitolul becuri de semnalizare nefuncționale, poliția nord-americană de regulă nu amendează posesorul mașinii, dar acest subiect e totuși sensibil, pentru că impune posesorului mașinii schimbarea becurilor de semnalizare arse pentru siguranța circulației rutiere. În cazul lui Oreste, milițianul a fost un ghiolban needucat și tâmp din toate punctele de vedere. Tot în America de Nord polițistul nu e obligat să se prezinte cu numele, dar posesorul mașinii poate cere legitimarea politistului și numărul de înmatriculare al licenței polițistului pentru a avea aceste date în cazul în care reclamă polițistul din varii motive ulterioare. Cam atât!

19 iulie 2018 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.