Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia Europeană a anunţat joi că trimite România, Grecia şi Irlanda în faţa Curţii de Justiţie a UE pentru că nu au pus în aplicare normele în materie de combatere a spălării banilor, se arată într-un comunicat al instituţiei, citat de Mediafax.

România şi Grecia sunt trimise în faţa Curţii de Justiţie a UE pentru neîndeplinirea obligaţiei de a transpune în legislaţia lor naţională cea de-a patra directivă privind combaterea spălării banilor. Irlanda a transpus doar o parte foarte mică a normelor şi, prin urmare, este de asemenea trimisă în faţa Curţii de Justiţie.

Comisia a propus impunerea de către Curte a plăţii unei sume forfetare, precum şi a unor penalităţi zilnice până când cele trei ţări vor lua măsurile necesare.

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Da si amenda o platim noi, romanii si pensiile nesimtite tot contribuabilul de rand plateste.

19 iulie 2018 20:16

zustinem pizideu! comizia evropeana minte! iaste voroava despre legislatia pentru spalarea dosarelor penalilor din pulitica. care nu a fost inca adoptata. deci trageti tare cu tupeu. in parlamuient sau cu ougeu faceti dracu mai repede ca ne da astia amenda. si daca tre sa platim amenda, sa retineti banii de la corporatisti, de la angajatii de la multinationale ca ei se opun la bunastarea si fericirea natiei.

19 iulie 2018 19:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.