Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat joi că îşi va duce la bun sfârşit mandatul de la Primăria Generală, iar bilanţul primilor doi ani de activitate, prezentat în ultimele zile prin materiale video, nu este un exerciţiu de imagine.

"În ciuda încercărilor adversarilor politici de a-l minimaliza, etichetându-l ca simplu exerciţiu de imagine, demersul meu a avut ca unică motivaţie respectul pentru bucureşteni şi nu este menit să potenţeze vreo candidatură a mea la alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, aşa cum s-a tot speculat în ultima perioadă. Vreau să fie clar pentru toată lumea - îmi voi duce mandatul de primar la bun sfârşit şi nimic nu mă va putea abate din acest drum", a scris Firea pe Facebook.


Comentarii

Vasile Gheorghe Madam Primaritza-Promteritza in Tricou Turcoaz, doar guritza e de dvs. Inafara de niste Statui,Targuri si Spectacole(caci de aici iese paraindaratul...) si mult Tzatzism nu a-tzi facut nimic...Traficu e infernal,cladirile cad zidurile pe turistii din Centrul Istoric,Piatza Unirii si Centru istaric e plini de drogatzi de punga neagra si cersetori.Nu a-tzi construit o scoala,o gradinitza noua...De spital nou ce sa mai zic...O tot frecatzi cu terenul de spital atat....

19 iulie 2018 19:13

v D-na Firea, ce este scris pe panoul alaturat este floare la ureche, pe care orice primarie o face. Lumea asteptade la dvs sa faceti (macar incepute) niste lucrari mari ca centura Bucurestiului, Spitale mari, supra traversari, etc. Se pare ca nu ati inceput nimica demn de consemnat.

19 iulie 2018 17:05

John Ce tupeu de taranca , de cati ani ai nevoie cucoana sa incepi un proiect? Gura mamii voastre de masoni, furati tot si dupa aia faceti pe victimile. Taranco ne vedem pe 11 August!

19 iulie 2018 13:42

John Bai taranco , mai jegoaso habar nu ai pe ce lume traiesti , intr-o tara normala nu erai decat o croitoreasa sau cel mult vazatoare . Spune ce proiecte ai facut? Atat stiti sa sifonati banii prin intermediul firmelor de casa, in celelalte tari europene in doi ani se fac zeci de spitale , scoli , kilometrii de drumuri , mii de locuri de munca, ce ati facut din toate astea, de doi ani nu aud decat modificarea legilor justitiei, cu asta va ocupati tot timpul.Ca si cetatean roman am dreptul sa te trag la raspundere pentru banii pe care-i cheltuiti. Vreau sa vad lista cu intrarile si iesirile din contul primariilor. Pentru ca voi lucrati in slujba cetateanului si nu invers.Nu te-a pus ma-ta primar ci eu.

19 iulie 2018 13:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.