Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a reiterat joi dimineață că nu există niciun proiect de OUG privind amnistia și grațierea.„La Ministerul Justiției nu există, nu a existat, nici în procedură de avizare, nici în dezbatere un astfel de proiect de act normativ”, a spus Toader.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a reiterat joi dimineață că nu există niciun proiect de OUG privind amnistia și grațierea.

„La Ministerul Justiției nu există, nu a existat, nici în procedură de avizare, nici în dezbatere un astfel de proiect de act normativ”, a spus Tudorel Toader, la sediul MJ.

Integral pe România LiberăComentarii

Tabloul de ansamblu arată cum nu se poate mai prost pentru Dragnea: camarazii și slugoii dau îndărăt, par că-l lasă din brațe. La Codul penal au fost doar două voturi salvatoare, la ordonanța de urgență pentru amnistie și grațiere, unde toate sforile păreau unse, n-a reușit să obțină o biată semnatură de la Ministerul justiției. Toader s-a dat împușcat în aripă, secretarii de stat au spălat putina care încotro au văzut cu ochii, Tăriceanu continua lupta din gură cu statul paralel dar a dat ordin pe unitate să se bage capul la cutie cu OUG care îi strica lui socotelile prezidențiale. Cît despre tanti Viorica, nu știm ce i-o fi spus Iohannis la telefon și apoi la Cotroceni, dar ceva i-a spus de și-a găsit tăria să nu-și pună semnatura. În final, pare că o mână nevăzută a dezamorsat bomba. A.Pora

21 iulie 2018 11:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.