Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a profitat de concertul susţinut pe scena festivalului Electric Castle 2018 pentru a transmite un mesaj despre ţara pe care şi-o doreşte, îndemnând publicul să facă eforturi pentru o societate "ca afară". De asemenea, muzicianul i-a catalogat drept "dobitoci" pe politicieni.
Vunk a cântat în faţa a mii de oameni, care nu au ţinut cont de ploaie şi nămol, dansând şi cântând la unison cu artiştii. În debutul celebrei melodii "Vreau o ţară ca afară", solistul Cornel Ilie a făcut un apel civic celor prezenţi la Electric Castle 2018, făcând referire şi la clasa politică. 

"Suntem într-un loc ca afară, suntem cu oameni ca afară, suntem dintre aceia care cred că în ţara noastră se poate trăi mult mai civilizat, cu mult mai mult respect şi asta ţine doar de noi, de oameni, muritorii ăia care mergem pe stradă şi plătim taxe, şi facem chestii pentru ţara asta, şi nu ne interesează ce fac dobitocii din politică", a declarat cântăreţul pe scenă îndemnându-i pe cei care îi împărtăşesc viziunea să cânte alături de el.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.