Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un detaliu incredibil a fost făcut public pe site-ul Wikipedia, despre Liviu Pleșoianu. Despre deputatul PSD se scrie că pe lângă funcția ocupată în Parlament este și agent al Serviciilor de Informații rusești.

Anunțul a fost făcut chiar de Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook. Deputatul a rămas surprins de informațiile apărute și a transmis un mesaj acid la adresa celor care au făcut acest lucru.

Continuarea, pe Antena3.ro.


Comentarii

PETRU daca nu intereseaza pe nimeni sa puna capat acestori caini de strada, tara fara de legi. nu intereseaza pe nimeni ce mananca omul cum se circula pe ulitele romaniei nimic . romania merge CU VITEZA LUMINI SPRE INTUNERIC.

19 iulie 2018 12:28

Senzațional! Explozibil! Căcător! Adică Căcăcios! Detaliul care a fost convocăcat pe Wikipedia despre acest aurolac de la PSD, care e și poponar de fapt. Păi acest îmbucător din buci de suli virile, să mai fie și limbric al agenturiliii străiniii? Asta da explozie de căcat, de căcare, de fecale, defecăcată de Haznaua Varanului și Șopârloiului. Adică numai căcat și căcări explodate, dar senzaționale!

19 iulie 2018 4:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.