Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vasile Blaga, fost președinte al PDL și fost co-președinte al PNL, a declarat după ședința pe care a avut-o miercuri la sediul din Modrogan, că deși Ludovic Orban a fost în sediu, nu a participat la discuții.

”A fost o ședință fără ordine de zi, între prieteni. Ne interesează partidul, parcursul lui, tot ceea ce va face în 2019, câștigarea alegerilor prezidențiale. Ce ar face PSD dacă ar avea și președinția? Sunt multe lucruri de corectat, îl vom susține pe Klaus Iohannis.”, a spus Vasile Blaga.

Acesta a adăugat că nu va mai fi niciodată președinte al PNL.


Comentarii

UNFORGIVEN Papagalul-Greiere canta toata vara la mandolina si nu vede ca Blaga a fost adus din puscarie de Johannis, ca sa-l inlocuiasca si sa-i conducă lui campania pentru un al doilea mandat prezidential. Din fericire nu are nicio sansa si nu va prinde turul doi. Românii s-au lămurit cat de comod si leneș e "neamtzu" interesat doar sa-si plimbe sotia si o sa-l execute după cum merita. După alegeri, KWJ va vinde tot, inclusiv casele furate, si va pleca la Miami caci si pentru Germania e prea comod, chit că-i are acolo pe părinți și pe sora sa Christa. PS: Aveti putina răbdare si veti vedea !

19 iulie 2018 2:29

Pute Ratanul isi arata iar soriciul.javrele tot javre!!

18 iulie 2018 21:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.