Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După Revoluţia din 1989 s-a furat din industrie, sănătate, educaţie, cercetare, agricultură, iar cu aceşti banii România ar fi fost împânzită de autostrăzi, iar populaţia nu ar mai fi expusă riscului de sărăcie.

Peste 38% din populaţia României este expusă riscului de sărăcie şi excluziune socială, cu 15,3% peste media europeană - care este de 23,5%, potrivit datelor publicate, marţi, într-o analiză a Eurostat. Conform unei estimări a celor de la digi24.ro, în ultimul sfert de secol România a fost furată de 113 miliarde de euro. Aceşti bani ar fi fost suficienţi pentru a construi toate autostrăzile din Master Planul de transport. 70 miliarde de euro. De atât are nevoie România pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele de infrastructură.

Integral pe CapitalComentarii

Capital? 2 Deci marele jaf a fost unul indirect, urmat mai apoi de contracte ale statului date cu dedicație unor alți afaceriști care au avut grijă să dea mita celor care au semnat acele contracte, sifonând banii statului și îmbogâțind niște lepre. Dar din moment ce justiția nu i-a prins, marele jaf nu e de fapt nimic, chiar dacă e foarte real. Între timp, Dragnea și leprele de la PSD schilodesc justiția făcând legi prin care să le fie permisă numai leprelor politice orice ilegalitate despre mită și abuzele din serviciu, că abuzuri în serviciu nu mai există, până și definiția abuzului în serviciu ca faptă penală a fost schimbată, așa că legea nu mai e bună decât de șters la cur cu ea, dar e foarte folositoare leprelor de la PSD și a tuturor celor care vor putea jefui legal de data asta România. Mă cac un căcat mare în tot PSD-ul!

19 iulie 2018 4:34

Capital? 1 Pare un nume de ziar onorabil, care a mai și publicat articole interesante. Dar idioata asta care scrie acest articol e o cretină imbecilă din toate punctele de vedere. Jaf cică, cel mai mare jaf și alte jafuri și jefuiri, de parcă la noi în România e raiul prădădorilor și al șuților care se distrează furând și jefuind țara fără să-i pedepsească nimeni. O imbecilitate mai mare nici că se putea concepe. Dar cretina idioată care scrie acest căcat de articol nu explică detaliat cum s-a produs aces jaf, care de fapt nu a fost jaf ci un jaf indus, dar care jaf a fost comis indirect de factorii politici de răspundere aflați în funcții de prim rang din administrația de stat și de guvern, factori politici proveniți de la PSD și defunctul PCR care din 1990 începând au falimentat companiile de stat și toți mastodonții construiți de Ceaușescu, vânzând la fier vechi toat fabricile, dar nu pe degeaba, deoarece acei nemernici și-au primit mita de milioane de dolari și euro per nemernic de la afaceriștii străini plini de bani și mai apoi și de la cei români.

19 iulie 2018 4:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.