Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chiar dacă discipolii lui Ion Iliescu nu mai ocupă locuri foarte importante în statul român, ei sunt peste tot. Îi întîlnești de la Bruxelles pînă la Guvern și la PSD, semn că influența fostului președinte este încă puternică. Mai mult, este chiar semnul că cel mai mare partid din România încă n-a ieșit de sub influența acestuia.

Dacă facem o comparație cu aventurierii strînși de Traian Băsescu și transformați cu vremea în adversarii, chiar în killerii acestuia, putem zice că Ion Iliescu este într-o situație ceva mai fericită. N-a fost trădat de chiar toți cei pe care i-a promovat. Unii îi mai dau cîte un semn și cîte un sprijin, chiar și în avalanșa de acuze de acum, generate de apropierea de o decizie în procesul Mineriadei și în cel intentat pentru crimele din decembrie 1989.

Integral pe CotidianulComentarii

PSD-ist cu facultate si cu pula mare, pe deasupra I-as fute-n cur prin sodomizare anala pe toti cei care vor stat de drept in Romania!

19 iulie 2018 15:37

ppp vocea poporului@ Doamne pe ce lume traiesti, de poti inca sa crezi asemenea ineptii?

19 iulie 2018 11:44

gaozar boshevic paduchios depistat: 21:03

18 iulie 2018 23:25

Giordano Se stia din '86 ca va urma Iliescu la putere, iar Securitatea nu mai era interesata de apararea lui Ceausescu. La casapirea lui Ceausescu si-au dat mainile toti latraii care mancasera paine fierbinte din mainile lui. Iar "agenturile: straine si-au facut din plin treaba. Noii "politicieni" de la Bucuresti si-au aratat bucurosi serviciile noilor stapani. In rest, Can-Can pe banda rulanta...

18 iulie 2018 23:20

VOCEA POPORULUI Dl.Iliescu a stiut sa preintampine si sa stopeze un razboi civil sangeros, in decembrie 1989, si in 1990, cand, venirea la Bucuresti a minerilor, a spulberat intentiile unor aventurieri, de a incendia Universitatea, sediul central al Politiei, si alte institutii cheie din Bucuresti. Acum, el plateste factura curajului, si a patriotismului, probabil ca, prin implicarea buna a sa, nu le-a iesit pasenta, veneticilor .

18 iulie 2018 21:03

Lingaul Cand e sa ne cacam pe noi ,romanii nu ezitam ne cacam !!Asa ca pofta mare !!!

18 iulie 2018 19:25

Sictir Lupii tineri! Sa vedeti la noile generatii.

18 iulie 2018 19:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.